Според Румен Овчаров ГЕРБ се позаблуди от успешния избор на председател на

...
Според Румен Овчаров ГЕРБ се позаблуди от успешния избор на председател на
Коментари Харесай

Румен Овчаров скастри ГЕРБ и ПП

Според Румен Овчаров ГЕРБ се позаблуди от сполучливия избор на ръководител на Народно събрание и " взеха решение, че към този момент може да си разрешат да влязат във властта през парадния вход ". 

" Сбъркаха и високомерието им изигра неприятна смешка ", коментира бившият енергиен министър в ефира на Нова нюз.
-->
Той е на мнение, че ПП се намират във етапа, в която преди време бяха и Има Такъв Народ – слагат ултиматуми с 50 депутати.

" Още по-тъжното е, че така наречен псевдореволюционери от Политическа партия и Демократична България демонстрираха, че техният модел не се разграничава по нищо от този на Борисов. Две партии, които не са научили нищо ново, се пробват с ултиматуми да вземат решение въпросите в страната, по този начин няма да стане. Политическа партия вместо да слагат условия, да седнат и да помислят какво и по какъв начин да поддържат, " разяснява още Овчаров.

" Цялата тази обсесия на Политическа партия и Демократична България за частичното връщане на хартиената бюлетина ми наподобява малко странна. Защото партията, която най-вече е губила от хартиени бюлетини, е БСП, а не " Промяната ". Освен това машинното гласоподаване не се оправи с пазаруването на гласове. Още се купува масово``, изясни той. По думите му няма причина БСП да гласоподава " за " ветото на президента по отношение на измененията в Изборния кодекс и да се откаже от хартиената бюлетина.

По тематиката с третия мандат Румен Овчаров смята, че най-хубавият вид е той да бъде даден на левицата.

" ГЕРБ не могат да се върнат в ръководството, в случай че не създадат някои отстъпки във връзка с правовата страна. Политическа партия ще би трябвало да трансформират визията си за това какво желаят да се случва в България, другояче вървят по пътя на Има Такъв Народ ", добави Овчаров.

" Номинацията на Николай Павлов (за енергиен министър от проектокабинета на ГЕРБ) не беше инцидентна, изборът му бе напълно верен. Николай (Павлов) е исполин в професионален проект. Кирил Петков не инцидентно подскачаше, лъжеше брутално от парламентарната естрада, само че по този начин си може индивидът ", сподели още бившият енергиен министър.

Според него Павлов сподели няколко неща, които " разрушават на пух и прахуляк всички изказвания на Политическа партия ". " От 1 юли поради тях (ПП) изискуем 180 млн. $ повече. Като прибавим и парите за отхвърли от съветските доставки, България единствено за трите месеца надплати към 580 млн. лв.. "

" България ще загуби към 1 милиарда от така наречен „ коалиция на войната ”. Това е коалиция, която се пробва по всякакъв начин да си обезпечи поддръжката на Запада. През април министърът на енергетиката позволи източване на 120 м.куб. от находището " Чирен ". Нагнетяват ги през септември и октомври, когато цената на газа е над 300 лева./мегават час. Сега се точат нагнетените количества, които са четворно по-скъпи ", предизвести Овчаров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР